Bieden op deze woning

Verjaagde Ruiterweg 20, Achterveld

Omschrijving

Aan een rustige weg gelegen twee-onder-een kap woning met een keukenuitbouw, een royale aangebouwde schuur en een afgesloten zonnige tuin.

De woning is gelegen in het dorp Achterveld, gemeente Leusden en ligt op circa 10 autominuten afstand van Amersfoort en Barneveld. Achterveld is een gezellig dorp om te wonen met een groot verenigingsleven, basisscholen, leuke restaurants, een supermarkt en andersoortige winkels. Wonen met een vakantiegevoel!

De Verjaagde Ruiterweg is een straat waar u zowel vrijstaande-, twee-onder-een kap- en rijtjeswoningen vindt. Tevens zijn er bewoners te vinden van jong tot oud. U zult zich hier dan ook gegarandeerd thuis voelen.

Indeling:

Begane grond: overdekte entree, hal met meterkast, garderobe, trapopgang, trapkast en toilet. Door de keuken uit te bouwen is er een L-vormige woonkamer ontstaan met twee vaste kasten. Het leuke is dat er nu een eetgedeelte naast de keuken is ontstaan. Dichte uitgebouwde woon-eetkeuken voorzien van een hoek opgestelde keukeninrichting met de volgende apparatuur: een keramische kookplaat, een afzuigkap, een oven en een koelkast. Vanuit de keuken (maar ook buitenom) is de schuur te bereiken. De schuur is voorzien van elektra en water. Tevens bevindt zich hier de opstelplaats voor de combiketel.

Tuin: netjes aangelegde voor-, zij- en achtertuin. De achtertuin ligt op het oost-zuidoosten, maar door de lage bebouwing in de omgeving heeft u van 's morgens vroeg tot 's avonds laat zon in de tuin.

Verdieping: vaste trap naar overloop. Drie slaapkamers met een vaste kast, resp. groot 3.53 x 2.84 m2, ca. 3.33 x 3.33 m2 en ca. 3.53 x 2.36 m2. Geheel betegelde doucheruimte met een wastafel en een inloopdouche.

Bergvliering.

Info: bwjr. 1954, inh. 427 m3, woonopp. 86 m2, opp. bijgebouwen 24 m2, gemeten volgens de branche brede meetmethode, perceelopp. 235 m2, het hele woonhuis is voorzien van dubbele beglazing, meterkast 2017, schilderwerk buiten 2016, cv-combiketel.

Een woning met mogelijkheden om naar eigen idee aan te passen en te veranderen!

Share